Sunday, December 17, 2006

Zondagavond. Nog even wat rommelen en dan op naar een nieuwe week.
Een drukke maar leuke week achter de rug. Vorige week zondag Sinterklaas in Nieuwegein gevierd. Was erg gezellig, sommigen waren zelfs ruim op tijd aanwezig. Kado top 5: ondergoed, axe, scheurkalenders, drank en natuurlijk de chocolade letter. Ga volgend jaar toch maar weer eens het goede doel opperen.

Maandag is er wat voortgang gekomen in de hypotheek aanvraag. Helaas bleek het taxatierapport wat we hadden niet te voldoen aan de eisen van de hypotheekverstrekker. Daarnaast moet er een bouwkundig rapport uitgevoerd worden. Vrijdag dan ook strak na elkaar eerst een makelaar en toen 2 bouwkundigen over de vloer gehad. Dit laatste tot groot genoegen van Kees (not) die het toch wat minder trok dat deze mannen hem gingen uitleggen dat de economische duur van dakgoten 25 jaar is en dat die termijn inmiddels wel verstreken is. En oh ja, dat elektrische afzuigertje in de badkamer, waarom hebben we die niet? De uitleg dat we boven de douche een raam van 2 bij 1 mtr hebben dat altijd open staat ging er niet in! Kortom: maar even afwachten hoe de bouwjury oordeelt over huize Griftstraat (en nog belangrijker, wat de consequenties voor de hypotheek zijn!).

Donderdag na een lange cursusdag op stap geweest met 3 vrienden van werk. Hoewel we alle 4 hele andere banen en achtergronden hebben (op trainee zijn na) relatieverend om te horen dat de 'sores' echt niet veel van elkaar verschillen.

Vrijdag na de 'huizen-inquisitie' een heuze kerstboom aangeschaft. 's Avonds naar het toneelstuk Oresteia van het Amsterdams Toneel. Dusdanig heftig dat zowel Kees als ikzelf zeker een half uur (van de ruim 3 uur) slapend doorgebracht hebben. Erg knap wat die acteurs aan tekst kunnen onthouden maar .... niet te volgen.

Gisteren een ware stereoset aangeschaft met dvd, surroundsystem en nog veel meer wat we absoluut niet snappen. Gelukkig dat 'de economische duur' van ons 'setje' 10 jaar is, hebben we nog even om het telefoonboek wat zich handleiding noemt, te gaan snappen.

Gisteravond op stap met Anoushka, Siebel, Marije en Melissa, de vriendinnen van de middelbare school. Melissa had ik al in 10 jaar niet meer gezien of gesproken dus erg leuk om bij te praten (en dansen.. en drinken.. en falafel-happen). Vanochtend vroeg thuis, nog het meeste last van de falafel.

Tot zo ver de update van deze week. Om niemand te vermoeien houd ik het kort. Lastig!

No comments: